Welkom bij TB@WORK

Welkom bij TB@WORK

Beste mede ondernemers,

Graag willen we ons even voorstellen als nieuw lid van het Rotterdams Ondernemersbelang. De naam van onze onderneming staat voor To Be at Work. Oftewel ‘Aan het werk zijn’. We, Bob Sowit, zijn ingeschreven als zzp’er bij de kamer van koophandel op 1 oktober 2021.

Ons hoofddoel was het hoveniers- schilder- en schoonmaakwerk. Dat is het nog steeds, alleen met een extra missie:

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen. Werken, bezig zijn, en uiteraard, het belangrijkste: zelfstandig hun eigen geld te verdienen.

Onze Missie: sociale duurzaamheid en sociaal ondernemen op de werkvloer.

Ons streven is om duurzaam en sociaal te werken in ons werkgebied, vooral gericht op het kansen creëren en bieden aan de mens met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of ze nu moeite hebben met het starten met een baan vanuit een uitkering of met een ingewikkelde financiële situatie zitten waardoor ze niet durven. We willen deze mensen begeleiden naar een betere toekomst.

Dit zijn mensen met, naar onze mening bijzondere en speciale gaven, die niet iedereen kent. Om een klein aantal persoonlijkheidsstoornissen te benoemen waar wij aandacht aan willen geven: ASS (ook wel bekend als autisme), ontwijkende persoonlijkheid stoornis, Depressie, Faalangst (gebrek aan zelfvertrouwen) Perfectionisme, Smetvrees, OCD (dwangstoornis).

Dit zijn slechts weinigen van de vele, zeer diverse drempels die veel mensen tegenkomen bij het goed functioneren in een team en/of baan. De kennis en kunde van deze zelfde mensen is echter wel uitstekend om vele opdrachten uit te voeren.

Ze vinden alleen vaak zélf dat ze het niet goed genoeg doen. Wij vinden het een uitdaging en een eer om in het leven van deze mensen een verandering te mogen aanbrengen.
Aangename kennismaking!

Nadine Streefkerk

Nadine Streefkerk

Met vriendelijke groet,
Namens TB@WORK,

Nadine Streefkerk

TB@WORK
Naberstraat 44
3053 TR Rotterdam

T: 06-25394674
M: info@teambworks.nl
W: www.teambworks.nl


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang