Werkzaamheden A15

aanpak a15

Zoals iedereen inmiddels bekend is gaat de A15 langdurig op de schop. Doel van de verbouwing is om de bereikbaarheid van het Rijnmondgebied en van de Tweede Maasvlakte aanzienlijk te verbeteren.

Vanwege het op de schop gaan van de a15 hebben we in het verleden twee bijeenkomsten georganiseerd met de Kamer van Koophandel, Rijkswaterstaat en de Provincie. Ondernemers kregen hier de gelegenheid om hun zorgen te uiten en om suggesties te doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Onlangs heeft de Kamer van Koophandel op verzoek van ROB nogmaals een dergelijke bijeenkomst georganiseerd. Veel ondernemers en belanghebbenden waren hierbij aanwezig.

Volgens de aannemer belast met de werkzaamheden zal de overlast tot een minimum beperkt blijven. Veel werkzaamheden die afsluiting en/of rijbaanversmalling tot gevolg hebben zullen in de nacht plaatsvinden. Ook de afsluiting van in- en uitvoegstroken zullen praktisch alleen ‘nachts plaatsvinden.

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang