Wil je ook meerwaarde creëren door in je bedrijf afvalvrij te werken? Kom dan langs op do. 6 februari a.s.

Irado

 

Wil je ook meerwaarde creëren door in je bedrijf afvalvrij te werken?

In 2019 werden er in een periode van 8 maanden tijd zoveel grondstoffen gebruikt als de aarde in één jaar tijd kan opbrengen en als afval kan verwerken. Dit kan en moet anders. Helpt je mee om hier in 2020 verandering in aan te brengen? Als ondernemer kunt je helpen door zuinig met grondstoffen om te gaan, je afvalstromen sterk te reduceren en te kiezen om te werken in een een afvalvrij bedrijf.

Naast bitterde noodzakelijk is werken in een afvalvrij bedrijf ook nog eens super leuk. Wil jij weten welke meerwaarde je met afvalvrij werken kunt creëren of wil je ook uw steentje bijdragen aan een betere wereld en uw organisatie afval vrij inrichten? Kijk dan is voor tips over afval voorkomen, hergebruiken en recyclen op afvalvrijbedrijf.nl en bezoek de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari 2020.

Met duurzame groet,

Dennis Rook

Irado
Fokkerstraat 550
Schiedam

T: 010-6315060
M: 06-12980252
E: d.rook@irado.nl

www.irado.nl


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Aquapeak, Fitness AVENUE, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions , Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, het Rotterdams Ondernemersbelang, Ondernemersvereniging Spaanse PolderSoundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang