Winkelcentrum De Terp genomineerd voor MKB Rotterdam-Rijnmond winkelstraatprijs 2015

Winkelcentrum De Terp Capelle aan den IJssel

Winkelcentrum De Terp is door MKB Rotterdam genomineerd voor de titel ‘MKB Rotterdam-Rijnmond Winkelstraatprijs van het Jaar 2015’. Dit werd vorige week vrijdag bekend gemaakt aan het bestuur van het winkelcentrum tijdens een feestelijke bijeenkomst van MKB Rotterdam.

“Deze nominatie is een kroon op het werk dat de afgelopen jaren door alle betrokken partijen is verzet. De winkeliers, beheerder Van den Bos, eigenaar Urban Interest, Havensteder en de gemeente hebben zich gezamenlijke ingezet om het winkelcentrum nieuw leven in te blazen. Naast een ingrijpende verbouwing is het winkelaanbod vernieuwd en is een nieuw logo , huisstijl en website gelanceerd. Het winkelend publiek omarmt nu weer de gezellige sfeer in het winkelcentrum.”

Wethouder Eric Faassen

Criteria Winkelstraatprijs

Naast De Terp zijn nog drie andere winkelgebieden genomineerd (De Lusthofstraat, winkelcentrum Akkerhof en winkelcentrum Vlietplein). De genomineerden komen voor deze prijs in aanmerking vanwege een groot diversiteit in het winkelaanbod, veel zelfstandig ondernemerschap en kleinbedrijf, een uniek en authentiek karakter, positieve samenwerking tussen ondernemers, overheid/corporatie en andere partijen en innovatieve acties op het vlak van ondernemerschap, evenementen of belangenbehartiging.

Prijsuitreiking

De jury krijgt op korte termijn een rondleiding door het vernieuwde winkelcentrum De Terp. Op maandag 30 november a.s. vindt de officiële uitreiking van de Winkelstraatprijs 2015 plaats. Dit zal gebeuren tijdens het evenement ‘Rinkelt uw kassa nog in 2016?’ dat wordt georganiseerd door het Rotterdams Ondernemers Belang.

Bruisend ondernemersklimaat

MKB-Rotterdam is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. De hoofddoelstellingen zijn het bevorderen van het ondernemersklimaat en de regionale economische ontwikkeling. Een grote stadsregio als Rotterdam verdient een bruisend ondernemersklimaat met o.a. een divers en hoogstaand aanbod van culturele instanties, onderwijsinstellingen en (gespecialiseerde) winkels. In 2011 is daarvoor, naast de vele andere activiteiten, de Winkelstraatprijs van het Jaar in het leven geroepen voor winkeliersverenigingen in Rotterdam-Rijnmond.

Bron: gemeente Capelle aan de IJssel

 

Winkelcentrum De Terp Capelle aan den IJssel

Winkelcentrum De Terp, Capelle aan den IJssel

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang