Wo. 10 juni a.s. 17.00 uur – ROB-Online met wethouder Kathman: doe mee!

Wo. 10 juni a.s. 17.00 uur – ROB-Online met wethouder Kathman: doe mee!

 

 

Op woensdag 10 juni a.s. gaat het Rotterdams Ondernemersbelang om 17.00 uur in gesprek met Wethouder Barbera Kathman van Rotterdam. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuille economie, wijken en kleine kernen.

Wij stellen het zeer op prijs dat de wethouder de tijd en ruimte heeft gevonden om met ons in gesprek te gaan. Het hoofdonderwerp is natuurlijk Corona en het opstarten van de economie.

Om de bijeenkomst enigszins gestructureerd te laten verlopen vragen we u uw inbreng vooraf aan ons bekend te maken. Sowieso kunnen we dat bundelen en vooraf toesturen aan de deelnemers en de wethouder. Tijdens de bijeenkomst kunt u uw inbreng kort toelichten. Hopelijk heeft de wethouder, doordat ook zij de informatie vooraf tot zich heeft kunnen nemen, zich voorbereid op een antwoord.

Doe mee en meldt u aan via evenementen@robonderneemt.nl  en uw inbreng kunt u ook mailen aan: evenementen@robonderneemt.nl.


ROB-Online met wethouder Kathman

Woensdag 10 juni a.s. om 17.00 uur
Aanmelden via evenementen@robonderneemt.nl

Inloggen vanaf 16.30 uur
U krijgt de inloggegevens met instructie de dag voor de bijeenkomst of in de morgen van de bijeenkomt gemaild.

De techniek wordt wederom verzorgd door AXS ict. AXS ict is ROB-lid en de full-sevice ICT partner voor het MKB.


Wie is Barbara Kathmann?

Barbara Kathmann is sinds 5 juli 2018 wethouder in Rotterdam namens de PvdA. Zij is verantwoordelijk voor de portefeuilles Economie, Wijken en kleine kernen.

Kathmann studeerde Rechten en Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht. De afgelopen jaren werkte ze onder meer als eindredacteur en verslaggever bij LLINK en Radio 1. Ook was ze directeur bij de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Daarnaast richtte ze in 2010 Stichting Jarige Job op waar ze twee jaar lang directeur was.

Haar politieke carrière begon Barbara Kathmann als gemeenteraadslid en vicefractievoorzitter in 2014 voor de PvdA. In 2018 was ze lijsttrekker voor de PvdA waarna ze fractievoorzitter werd.

Barbara Kathmann is getrouwd en woont met haar man en drie kinderen in Rotterdam.


/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang