Wo. 16 november a.s.: Ondernemers gezocht voor de Global Entrepreneurs Week & Duurzaamheid

Wo. 16 november a.s.: Ondernemers gezocht voor de Global Entrepreneurs Week & Duurzaamheid

De voorbereidingen voor de Global Entrepreneurs Week (GEW) 2022 zijn  in volle gang. Het thema dit jaar is wederom duurzaamheid. Dit jaar is er gekozen om de GEW binnen het Hout- & Meubileringscollege (HMC) te laten plaatsvinden. Reden om dit toch binnen de school te doen is de mogelijkheid om met 3D-printers te prototypen. Voor veel studenten is dit nieuw en een mooie gelegenheid om hun ondernemersidee te visualiseren.

Op woensdag 16 november, in de ochtend,10.00 – 12.00 uur, willen we studenten in contact brengen met ondernemers om hun ondernemersidee te toetsen op zaken als haalbaarheid, financiering, duurzaamheid, creativiteit en marketing.

Bij deze doen we een oproep aan ondernemers om hieraan een bijdrage te leveren. Wilt u twee uur opofferen om geïnspireerd te worden door studenten en wilt u de studenten inspireren? Meldt u dan aan via evenmenten@robonderneemt.nl.


Woensdag 16 november 2022

Global Entrepreneurs Week & Duurzaamheid

10.00 – 12.00 uur

Aanmelden: mail naar evenmenten@robonderneemt.nl

Hout- & Meubileringscollege
Erasmuspad 10
3052 KP Rotterdam

Goed bereikbaar (tegenover de school parkeren)


/ Agenda, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang