Wo. 20 mei a.s. 20.00 uur – ROB Online Meetup Fiscaal & 1,5 Metereconomie

Wo. 20 mei a.s. 20.00 uur – ROB Online Meetup Fiscaal & 1,5 Metereconomie

Langzaam maar zeker komt Nederland economisch meer in beweging. Ook wij van het ROB hebben niet stilgezeten. Mede op basis van onze online meetup van 15 april heeft dit geresulteerd in het artikel: ‘Het ROB, de Coronacrisis en hoe om te gaan met het opstarten van de economie’. Dit artikel is gestuurd naar verschillende colleges in Rotterdam en omstreken.

Onze voorstellen in het artikel zijn goed opgepakt. Verschillende voorstellen zijn meegenomen door Rotterdam in het G4 overleg (Grote steden overleg met Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag)  met Binnenlandse Zaken. De gemeente Rotterdam heeft nu expliciet de vraag bij het ROB neergelegd om met meer voorstellen te komen om de 1,5 meter economie tot een succes te maken. Dit willen we natuurlijk samen met onze leden weer oppakken.

Ook aardig om te vermelden zijn de activiteiten Stout Perspex aangaande de Coronacrisis. René Stout zit al weer jaren in het bestuur van het ROB en is uitgebreid in het nieuws geweest met diverse innovatieve producten. Voor meer informatie over Stout Perspex verwijzen u naar de website van ROB: www.robonderneemt.nl.


Woensdag 20 mei a.s., 20.00 uur: ROB Online Meetup

Op woensdagavond 20 mei a.s. om 20.00 uur willen we een nieuwe online bijeenkomst organiseren. AXS ict met Wouter Landa zal ons wederom faciliteren. Om deel te nemen willen we u vragen om uw naam en bedrijf naar ons te mailen.

Op de agenda staat:

  • Fiscale coronamaatregelen; hoe kan u hier als ondernemer het meeste uit halen. Uitleg wordt gegeven door een fiscaal specialist Elise Klompe van Wolfsbergen Van Haarlem.
  • 1,5 Metereconomie; welke concrete voorstellen kunnen wij als ROB aan de gemeente aanreiken die onze leden en de Rotterdamse Economie verder helpen.
  • Bijpraten; we hebben elkaar natuurlijk al even niet gezien, hoe staat het in uw bedrijf, waar is het bestuur mee bezig – goed om elkaar weer even te “zien”.

Aanmelden? Mail naar evenementen@robonderneemt.nl

Heeft u suggesties? Die horen we graag. De definitieve agenda zullen we nog sturen.


Ter voorbereiding op deze bijeenkomst willen we u de volgende vragen voorleggen*:

1.  Wat kunt u betekenen voor uw medeondernemer, mede in het licht van de Corona-perikelen?
2.  Heeft u nog suggesties, naast de zaken vermeld op de website, hoe om te gaan met het opstarten van de economie?


Met vriendelijke groet,
Namens het Rotterdams Ondernemersbelang,

Fred Burggraaf
Pieter van  Egmond (voorzitter van het ROB)


*Met dank aan Cees de Vroomen van LS&H Lawyers


 

/ Eerdere ontmoetingen

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang