YER Executive en duurzaamheid? Maak kennis op de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

YER Recruitment Solutions

 

Het verschil maken in een organisatie is het doel van de consultants van YER Executive, die kandidaten op sleutelposities werven en selecteren. YER Executive heeft vele specialisten in huis in verschillende branches. Zelf heb ik een passie voor bedrijven die duurzaam of duurzamer willen werken, vandaar mijn aanwezigheid op de Ondernemers Duurzaamheidsdag.

Als business partner van onze opdrachtgevers is het uitgangspunt altijd de te behalen doelstelling van de organisatie, op zowel de korte als (middel)lange termijn. Samen met onze opdrachtgevers verkennen we het gedrag dat nodig is om tot de (duurzame) doelstellingen te komen en vertalen we dat gedrag in competenties in een wervingsprofiel. Met een helder profiel in de hand gaan de consultants op zoek naar díe persoon die het beste bij de concrete vraag van de opdrachtgever past. Zo helpt YER Executive met passie en bevlogendheid, organisaties aan de juiste mensen om hun doelen te behalen.

Met vriendelijke groet / Best regards,

Céline Landman
Senior Consultant

YER Recruitment Solutions
K.P. van der Mandelelaan 38, 3062 MB Rotterdam
T +31 (0)10 798 01 00
M +31 (0)6 293 414 25
celinelandman@yer.nl


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Flower Turbines, Oker, Mxmas, Aquapeak, Conservation International, xTra materieel, YER Recruitment Solutions, Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, DCMR, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang