Zonnig nieuws van Loogies

Het gebruik van zonne-energie neemt in Nederland sterk toe. Door de snelle groei wordt vaak onvoldoende gelet op de veiligheid en ontwerp van de installatie waardoor de kans op brand op het dak of in de meterkast toeneemt.

Regelmatig geef in mijn blog tips waar je bij de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie op moet letten. In tip 3 zonnepanelen installeren schrijf ik over de brandveiligheid van installatie. Over de veiligheid van glas/glas zonnepanelen van de Sonnenstromfabrik hoef je geen zorgen te maken. De Sonnestromfabrik investeren continue in innovatie. De nieuwe reeks zonnepanelen leveren een hoger piek vermogen. Verder is er goed nieuws te melden voor eigenaar / bewoners die hun huis gaan isoleren. De overheid verstrekt tot 15.000 euro subsidie bij minimaal twee energiebesparende isolatiemaatregelen.

Peter van Oers – Loogies
Loogies is lid van het Rotterdams Ondernemersbelang


Loogies
Ranonkeldreef 17 – 3355 RG Papendrecht

T: +31654622220
E: peter@loogies.nl
W: www.loogies.nl


Zonnig nieuws van Loogies

Zonnig nieuws van Loogies


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang